mploy Linkedin
 

Line Bjørg Jensen

Chef for intern udvikling og administration, cand.scient.soc.

Tlf.: 2814 8065

E-mail. lbj@mploy.dk

Line Bjørg Jensen varetager både interne og kundevendte opgaver.

Line er ansvarlig for planlægning, styring og opfølgning på opgaveindtag og opgaveløsning i mploy, og bistår direktøren ift. ad hoc opgaver og har ansvar for betjening af partnerkredsen.

Line har ansvarsopgaver i forhold til rekruttering og ansættelse, personale- samt organisationsudviklingsopgaver. Og har ansvaret for den daglige ledelse af den interne service og det faglige ledelsesmæssige ansvar for løsning af de interne udviklings- og driftsopgaver i mploy.

Lines spidskompetencer er coaching, forhandling, procesforståelse, projektledelse, gennemførelse af forandringsteoriprojekter og organisationsændringer.

Line har bl.a. arbejdet med forandringsteoriprocesser i flere jobcentre, etablering og opstart af tværfagligt samarbejde på tværs af jobcenter og øvrige kommunale afdelinger, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af større organisations- og fusionsprojekter, rådgivning af ledere om gennemførelse af organisationsændringer, kompetenceudviklingsforløb, mv.

Line er uddannet cand. scient. soc., businesscoach og projektleder.

Line har været ansat i mploy siden januar 2005 og kommer oprindeligt fra en stilling som fuldmægtig i Beskæftigelsesministeriet.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk