mploy Linkedin
 

Vi samarbejder med en bred kreds af kunder

Vi opererer inden for velfærdsområdet med særligt fokus på beskæftigelsesindsatsen i forhold til voksne og unge. Vi kender vores kunder, fordi vores konsulenter har en baggrund inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder.

Vores kompetencer er funderet på faglig viden og praktiske erfaringer fra samarbejdet med alle aktører inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende områder – på strategisk og operationelt niveau.

Vi producerer viden, leverer rådgivning, gennemfører udvikling og implementerer nye løsninger i samarbejde med kommuner, arbejdsmarkedskontorerne, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og andre aktører på beskæftigelsesområdet.

Vi leverer løsninger, der bidrager til, at du kan arbejde effektivt og systematisk med indsatser, der skaber forandring og værdi for din organisation og dine slutbrugere. Målet er langsigtede løsninger til at hjælpe voksne og unge i job eller uddannelse.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk