mploy Linkedin

Cookies

Vi benytter cookies for at samle statistik om brugernes besøg og forbedre brugeroplevelsen

OK
   
 

mploy

Mploy a/s, København

Mploy a/s søger 1 til 2 dygtige og engagerede økonomer med styr på den statistiske værktøjskasse, som har interesse for analyse og brug af data og som brænder for at udvikle beskæftigelsesindsatsen i kommuner og stat. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med fokus på høj faglighed og mulighed for at udvikle og lære nyt i samspil med nogle af landets dygtigste konsulenter på beskæftigelsesområdet.

 

Læs hele nyheden her >

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Har du den statistiske dataværktøjskasse i orden? Så er du måske den nye student i mploy!

Mploy a/s er en konsulentvirksomhed med fokus på beskæftigelses-, uddannelses- og socialområdet. Vi er godt 20 medarbejdere, og lige nu søger vi en student til vores analyse- og evalueringsenhed.

I mploy udarbejder vi mange forskellige typer af undersøgelser, analyser og evalueringer. Vi rådgiver derudover den offentlige sektor om organisering, kompetenceudvikling, styring og ledelse mv.

 

Læs hele nyheden her >

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk